Blog

Vlog nr 3 - Fitness-Rebels.com, lanseras idag!

Saturday, May 4, 2019 by Marcus Lundin motivation, inspiration

FITNESS-REBELS.COM I dagens samhälle finns det fler betalande kunder, än kunder som tränar på gymmet. Vår uppgift är att ge så många som möjligt motivationen, kunskapen och viljan att hålla sig hälsosamma. Bli frisk och hälsosam, så får du en fitness kropp, som en välkommen biverkan.

Continue Reading
Vlog nr 2 - N.A.C - skyddar lever och organ, och får din kropp att producera mer glutathione

Vlog nr 2 - N.A.C - skyddar lever och organ, och får din kropp att producera mer glutathione

Wednesday, May 1, 2019 by Marcus Lundin motivation, inspiration

Jag gick ner till ca 88 kg från 125 -130 kg genom att äta mer fett och mindre kolhydrater -fördelat på mycket färre måltider. Då jag tränade 8-10 ggr i vecka (ca 4 st 60 minuters löppass och ca 4 st styrketräningspass på ca 60 minuter - så minskade jag min träningsmängd med ca 75%. . Då gjorde jag det pga av tidsbrist och den största skillnaden var att jag började träna 4-5 H.

Continue Reading
Vlogg nummer 1

Vlogg nummer 1

Monday, Apr 29, 2019 by Marcus Lundin motivation, inspiration

FITNESS-REBELS.COM presenterar vår första vlogg/blogg, som förklarar lite av våra ideer och bakgrund. Till skillnad från den övriga gymbranschen (nästan) så är vårt mål att lära så många som möjligt allt om näring och träning till så låga priser som möjligt. Alla som jobbar åt Fitness-Rebels.com är nyfikna, passionerade och följer världens forskning (den okorrumperade). Vi vill inte bara ge alla möjlighet att få en personlig tränare, men när vi lyckas lära upp en kund till den graden att han/hon inte behöver våra eller något annat gy i gym eller frilansande PT i Fitness branschen - ja, då har vi kommit ett steg närmare vårt mål!

Continue Reading

VAD VÄNTAR DU PÅ?

Kontakta oss redan i dag, och börja ditt nya bättre liv, 2.0.

Kontakta oss i dag