Tjänster

VI TAR TRÄNINGEN TILL DIG

Träningen sker där ni önskar, utom- eller inomhus (t.ex hemma hos dig, eller ditt hotellrum). Träningscoachen tar med sig den träningsutrustning som behövs. Ni som redan har träningsutrustning, eller vill köra utan, erhåller 10% i extra rabatt på samtliga tjänster.

PROVA PÅ TRÄNING

Boka in en gratis provträning för att testa om det är något för dig. Märker vi ett intresse, och lyckas få dig att fortsätta, så kommer vi att dra av ytterligar 25% på högst 5 pass till.

ETT PASS

Enstaka pass är för dig som har ont om tid, men behöver lite peppning. Passet gäller fettförbränning, muskelbyggning, en kombination av dem två alternativt “Cross education” eller “nucleus overload”.

TVÅ ELLER FLER PASS

Passen kan avsättas för fettförbränning och muskelbyggning, eller en kombination av dem två. Givetvis kan man även välja “Cross education” och “nucleus overload”.

CROSS EDUCATION

Träningsmetoden är känd som "Cross-Education" och upptäcktes 1894. Metoden används i regel när man haft en hjärtattack för att påskynda och återskapa nervkopplingar. Metoden fungerar bäst gällande avslitna muskler och/eller senor.

NUCLEUS OVERLOAD

I separata försök överbelastas en muskel i 14 dagar. Antalet muskelfibrer ökade med 37-40%, efter 14 till 35 dagars vila.

H.I.T (High intensity training)

Grundprinciperna för H.I.T är att träning ska vara kort och intensiv. Övningar utförs med hög ansträngning eller intensitet, där det anses att det kommer att stimulera kroppen för att ge en ökning av muskelstyrka och storlek. HIT metoden är ger allt från styrka, muskelstorlek och fettförbränning mycket bättre än andra metoder.

H.I.I.T (High intensity intervall training)

Grundprinciperna för H.I.T är att träning ska vara kort och intensiv. Övningar utförs med hög ansträngning eller intensitet, där det anses att det kommer att stimulera kroppen för att ge en ökning av muskelstyrka och storlek. HIT metoden är ger allt från styrka, muskelstorlek och fettförbränning mycket bättre än andra metoder. H.I.I.T uppfanns av en tysk tränare och universitetsprofessor Woldemar Gerschler tillsammans med den svenska fysiologen Per-Olof Åstrand.

H.I.I.T (High intensity intervall training)

H.I.I.T är en form av intervallträning, en kardiovaskulär träningsstrategi som växlar korta perioder med intensiv anaerob träning följt av mindre intensiva återhämtningsperioder, tills man är alltför utmattad för att fortsätta. Trots att det inte finns någon universell HIIT-sessionstid, är dessa intensiva träning passar vanligtvis under 30 minuter, med tider varierande utifrån personens nuvarande träningsnivå. Forskning har visat att HIIT-regimer gav betydande minskningar av hela kroppens fettmassa. Denna form av träning, ger högre RMR (resting metabolic rate), bättre kondition och är ca fem gånger effektivare än lågintensitetsträning. Vi har sett att så lite som fem minuters H.I.I.T, tre till fem ggr i veckan (speciellt innan frukost - på fastande mage) räcker för att ge resultat. Mer än 30 minuter H.I.I.T, bryter ner kroppen mer än den byggs upp, om du inte är otroligt vältränad.

ENKELT ATT BOKA OCH BETALA

Det är enkelt att boka, klicka och fyll i dina uppgifter samt datum du vill träna. Betalar gör du enkelt med Swish alternativt kontant betalning.

AVBOKNING

För att avboka ringer eller smsar du senast 24 timmar innan ditt pass. Tfn: 072-835 18 65 (08:00 - 20:00).

Foto av Nathan Cowley

Träningen sker där ni önskar, utomhus eller inomhus. Foto av Nathan Cowley

VAD VÄNTAR DU PÅ?

Kontakta oss redan i dag, och börja ditt nya bättre liv, 2.0.

Kontakta oss i dag